Ondernemersvereniging Ondernemend Ammerzoden organiseert voor haar leden en eventuele potentiële leden op donderdag 24 november 2016 de jaarlijkse traditionele stamppotavond. Dat is een gelegenheid waarin de plaatselijke ondernemers onder het genot van een drankje en het nuttigen van een eenvoudige doch voedzame stamppot elkaar kunnen ontmoeten en met elkaars bedrijf kunnen kennismaken.

Gastheer en gastvrouw van deze avond zijn de heer en mevrouw van Zeelst, die naast een bloeiend melkveebedrijf diverse overige activiteiten uitoefenen waaronder een Boerengolf.

Het melkveebedrijf en de Boerengolf zijn gevestigd aan de Achterdijk 57 in Hedel. Tijdens deze avond zal een bedrijfsrondleiding gegeven worden waarin met name de nieuwe melkstal centraal staat en verzorgt Bert van Zeelst een presentatie van zijn innovatieve bedrijf.

Het programma start om 17.00 uur met een aperitief en eindigt om ongeveer 20.00 uur.

Leden van Ondernemend Ammerzoden mogen gratis deelnemen maar zij dienen zich wel vooraf aan te melden via info@ondernemendammerzoden.nl Ook andere ondernemers uit Ammerzoden en Well zijn van harte uitgenodigd om op deze wijze kennis te maken met onze vereniging.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Thijs Kampschöer
secretaris OVA
tel: 073-5991281