Op 9 maart organiseren Ondernemend Ammerzoden, Vereniging voor Hedelse Ondernemers, Ondernemersvereniging Maasdriel en ZZP Bommelerwaard, in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen, een Politiek Café met de Maasdrielse politieke partijen. Aan de hand van een aantal stellingen laten wij ze met elkaar in debat gaan over de verschillende ondernemersthema’s die in Maasdriel spelen. En daar komen jullie in beeld, want we nodigen én dagen jullie daarvoor uit: wat zou jij, als industrieel ondernemer, mkb’er, retailer of zzp’er, wat je business ook is en hoe groot je ook bent, aan de politiek willen vragen, of aan een specifieke partij? Welke gemeentelijke ondernemersissues spelen er in jouw branche, wat mis je, wat kan beter, en welke stelling zou jij daarvoor in willen brengen? Dit is je kans om je stem te laten horen en een bijdrage te leveren aan de Maasdrielse politieke agenda van de komende vier jaar.

Hoe ziet de avond eruit?

Het Politiek Café bestaat uit twee ronden. In de eerste mogen alle partijen zich kort presenteren. Tijdens de tweede gaan ze telkens een-op-een met elkaar in debat over een stelling die ze ter plekke krijgen aangereikt. Alle debatten worden geleid door een ter zake kundige dagvoorzitter die het verloop én de tijd bijhoudt. Ook de zaal krijgt een rol!

Stelling en aanmelden

Heb jij een stelling die jij graag wilt voorleggen aan de Maasdrielse politiek, stuur deze dan uiterlijk 1 maart in via onderstaande knop. Ook als je aanwezig wilt zijn vragen we je om jezelf en eventuele gasten via dit formulier aan te melden. Dit in verband met de capaciteit van Gelre’s End en eventuele wijzigingen in de coronamaatregelen.