Beste ondernemers,

De laatste tijd hebben we regelmatig contact gehad vanuit verschillende projecten. Ik ben door een collega op de hoogte gebracht van een subsidie voucher waar ik jullie graag van kennis wil laten nemen.

De Groeiversneller kan u mogelijk ondersteunen met kennis, netwerk en geld. Het Groeiversneller programma is bedoeld voor de kleine en middelgrote recreatieve of toeristische ondernemer (3 tot 15 fte’s).

De provincie Gelderland stelt financiële middelen beschikbaar om kwalitatieve groei, versterking en vernieuwing in de recreatieve en toeristische branche te stimuleren. U kunt financiële ondersteuning krijgen (een ‘voucher’) als u als ondernemer één van de volgende doelen wilt bereiken:

  • Productontwikkeling die aansluit bij de Gelderse thematische verhaallijnen ‘Kastelen en buitenplaatsen’, ‘Romeinen’ of ‘Hanze’;
  • Versterking van uw onderneming door het verbreden van het aanbod voor meer doelgroepen dan uw huidige;
  • Versterking van uw onderneming door het laten uitwerken van een actuele, nieuwe en kwalitatieve groeistrategie.

De omvang van een voucher Recreatie en Toerisme is minimaal €1.000,- en maximaal €5.000,- (excl. btw). U dient een bedrag van minimaal gelijke omvang zelf te financieren en uitbetaling van de voucher vindt achteraf plaats. Reguliere werkzaamheden en onderhoudswerkzaamheden zijn uitgesloten van financiering. Uitsluitend externe advieskosten komen in aanmerking.

Tomas Ooijevaar
Accountmanager Bedrijven
Beleidsadviseur Economie, Recreatie & Toerisme

Gemeente Maasdriel & Gemeente Zaltbommel

T: 06-15122807 / 14 0418
E. tooijevaar@bommelerwaard.nl